Bij aankoop van een artikel van ‘Mia & Moi’ accepteer je de hieronder vermelde algemene voorwaarden. Indien je hierover nog vragen zou hebben, kan je altijd per e-mail contact opnemen, via eva@mia-moi.be

Contactgegevens:

Mia & Moi – Eva Crauwels

Wijngaardstraat 21

2000 Antwerpen

03/336.43.16

eva@mia-moi.be

BE 0502.248.974

Prijzen:

Alle genoemde prijzen zijn vermeld in euro’s en zijn inclusief BTW en verpakking, exclusief verzendkosten. Alle prijzen gelden per stuk, tenzij anders aangegeven. Ieder stuk wordt voorzien van een doosje met ‘Mia & Moi’ logo.

Bestelling:

Na het plaatsen van een bestelling, ontvang je een bevestigingsmail met daarin een overzicht van de bestelde artikelen, de totale kostprijs, de betaalinformatie en de levertermijn.

Na ontvangst van je betaling, wordt je bestelling verzonden binnen de afgesproken levertermijn. Wat in voorraad is wordt direct (binnen de 3 werkdagen) verzonden. Wat niet in voorraad is wordt op bestelling gemaakt. We streven naar een maximum termijn van 2 weken, toch kan het zijn dat bepaalde materialen (stenen, parels) moeten bijbesteld worden waardoor deze termijn verlengt. Je wordt hiervan meteen na de bestelling op de hoogte gebracht. Verlofperiodes waardoor bestellingen tijdelijk niet worden afgehandeld worden vooraf medegedeeld.

Het is ook mogelijk uw bestelling zelf af te halen en te betalen in de winkel in Antwerpen. De verzendkosten komen dan te vervallen. Indien u deze optie kiest bij het bestellen wordt het stuk gereserveerd en dient het te worden opgehaald binnen de termijn van 14 dagen.

Artikelen niet op voorraad/uitverkocht:

De webshop wordt regelmatig bijgewerkt. Helaas kan het gebeuren dat het bestelde artikel uitverkocht is en omwille van het materiaal niet meer kan bijgemaakt worden. Je wordt hierover zo snel mogelijk op de hoogte gebracht. Je kan dan een ander artikel uitzoeken of de bestelling annuleren.

Betaling:

De betaling gebeurt

– via Bancontact (Mollie)

– via Paypal

– via overschrijving naar Bnp Paribas Fortis rek. nr. BE81 0013 8752 9224 De BIC-code is GEBABEBB.

Betalingen in de winkel kunnen met bancontact, visa, mastercard of cash

Je bestelling wordt verder afgehandeld van zodra het verschuldigde bedrag in zijn geheel is overgeschreven. De bestelling wordt 7 dagen gereserveerd. Indien er binnen de 7 dagen geen betaling is ontvangen, dan wordt de bestelling geannuleerd. Hiervan wordt je per e-mail op de hoogte gebracht.

Verzending:

Bestellingen kunnen opgehaald of verzonden worden.

Verzendingen gebeuren

-via Bpost  (Secur):
€ 8 voor België
€ 16 voor Nederland
€ 16 voor andere landen binnen de Europese Unie
€ 25 voor de rest van de wereld
U dient af te tekenen voor ontvangst en kan uw zending online traceren.

Het is aan te raden een adres op te geven waar iemand aanwezig is om het pakket in ontvangst te nemen. ‘Mia & Moi’ is niet verantwoordelijk voor zendingen die verloren geraakt zijn als gevolg van het niet aftekenen of (indien niemand aanwezig) niet afhalen van uw pakket.

De juwelen worden altijd zorgvuldig verpakt. ‘Mia & Moi’ is echter niet verantwoordelijk voor beschadiging of verlies van de verzending. De klant is zelf verantwoordelijk voor het verstrekken van de juiste adresgegevens. ‘Mia & Moi’ is niet verantwoordelijk voor zendingen die verloren zijn geraakt als gevolg van verkeerd verstrekte adresgegevens.

Ruilen/retourneren:

Alle juwelen zijn met de grootste zorg en oog voor detail vervaardigd, we hanteren steeds een hoge graad van afwerking. Indien je toch niet tevreden bent over je bestelling, dan kan je het artikel binnen de 14 dagen retour zenden. Gelieve steeds eerst per e-mail toelating te vragen, via eva@mia-moi.be, met vermelding van de reden voor retour. Het artikel kan in zijn verpakking en in de originele staat en (onbeschadigd en ongebruikt) en binnen 14 dagen teruggezonden worden, bij voorkeur via verzekerde post. De verzendkosten zijn voor de koper, ‘Mia & Moi’ is niet verantwoordelijk voor beschadiging of verlies van retourzendingen.

Maatwerk, solden en juwelen met gepersonaliseerde gravures worden echter niet geruild. Beschadigde en/of gedragen artikelen kunnen door ‘Mia & Moi’ geweigerd worden en in dat geval ook niet terugbetaald.

Na correcte ontvangst van de retourzending zal het aankoopbedrag, exclusief verzendingskosten, binnen 10 werkdagen teruggestort worden op je bankrekening. Onvoldoende gefrankeerde en/of niet vooraf gemelde retourzendingen worden niet terugbetaald.

Retouradres:

Mia & Moi tav Eva Crauwels, Wijngaardstraat 21, 2000 Antwerpen

Privacybeleid:

‘Mia & Moi’ waarborgt de privacy van haar klanten en respecteert de GDPR wetgeving.

De persoonlijke gegevens die we verzamelen bij het plaatsen van een bestelling worden enkel gebruikt voor het verwerken van je bestelling en het verzenden van e-mails. Je persoonsgegevens zullen niet vrijgegeven worden aan derden.

Klanten hebben steeds de mogelijkheid om zich in en uit te schrijven op de nieuwsbrief.

Intellectueel eigendom:

Alle ontwerpen, foto’s en teksten op de website zijn eigendom van ‘Mia & Moi’ en mogen niet gecopiëerd, aangepast of nagemaakt worden.